MEDIAFIX-kerstbelofte: geef de mooiste herinneringen cadeau - op tijd voor Kerstmis gedigitaliseerd. Meer informatie.

MEDIAFIX kerstbelofte

Tijdig voor Kerstmis laten digitaliseren

Onze kerstbelofte

Wij garanderen u dat uw bestelling op tijd voor Kerstmis klaar is voor verzending, als u uw media volgens de onderstaande data persoonlijk in een afgiftepunt of per post aflevert.

We verwerken daarbij de bestellingen volgens de volgorde van ontvangst – als u dus vroeg aanlevert, hebt u uw gedigitaliseerde media des te sneller terug.

Hoe wilt u aanleveren? Klik op uw favoriete bezorgoptie voor meer informatie over onze levertermijnen voor Kerstmis:

U kunt uw media rechtstreeks per post naar ons sturen. Daarvoor gebruikt u een verzendlabel dat u van onze klantenservice krijgt.

Onze kerstbelofte: wij garanderen dat uw bestelling uiterlijk op 19-12-2023 klaar is voor verzending, als uw media ten laatste op 08-12-2023 verstuurd met Prio-service of op 15-12 met Express-service.

Let wel dat uw bestelling daarvoor volledig moet zijn; vergeet dus niet het ondertekende bestelformulier mee in te pakken. Gelieve bij de levering de tijd voor de bezorging per post in te plannen. In onderstaande tabel vindt u de maximale aantallen die we tot die dag voor u kunnen digitaliseren.

Levertermijnen en max. aantallen per klant voor tijdige verzending tot 19-12.
Onze kerstbelofte geldt voor: tot 08-12. (Prio) tot 15-12. (Express)
Kleinbeelddia’s en negatieven: standaard- en Premium-kwaliteit 5.000 2.500
Kleinbeelddia’s: Highend-kwaliteit 5.000 2.500
Negatief met Premium-inversie 2.500 500
Speciaal/midden-/grootformaat 500 100
Fotoafdrukken 5.000 2.500
Fotoalbums (aantal pagina’s/foto’s) 500 250
Hasselblad-scans 100 50
Smalfilms 50 25
VHS / VHS-C-banden 50 10
Hi8 / MiniDV-banden 50 10
Betamax, Betacam, S-VHS 10 5
Cassettebandjes / geluidsbanden (per geluidsspoor) 10 3

De pakketjes komen niet dagelijks van de afgiftepunten naar onze productie. Daarom kunt u niet van een versnelde verwerking profiteren, als u uw pakketje in een van onze 13 afgiftepunten in Nederland afgeeft. Als u uw bestelling snel gedigitaliseerd wilt hebben, gebruikt u een verzendlabel van ons.

Ook snelle bestellingen kunnen we op tijd klaar hebben met onze Prio- of Express-serivce. Daarvoor hebt u de volgende opties:

Optie Prio-service
10 werkdagen*
Express-service
5 werkdagen*
Prijs per dia / negatief / foto € 0,04 € 0,07
Prijs per filmspoel / videoband / cassettebandje € 7,00 € 13,00

* Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De verwerkingstijd gaat in vanaf dat wij uw media in onze productie hebben ontvangen en duurt tot het moment waarop we uw media aan onze verzendpartner DHL overhandigen. De levertijd voor de verzending (zowel naar ons als naar u) en de verwerkingstijd voor de betaling van de factuur zijn niet in de verwerkingstijd inbegrepen. Houd er rekening mee dat we uw gedigitaliseerde media pas naar u sturen nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Voor andere formaten of speciale aanvragen neemt u graag contact met onze klantenservice op:

info (at) mediafix.nl of 010 26 17 404

We zijn telefonisch als volgt bereikbaar:
ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

Zodra we uw bestelling hebben voltooid, ontvangt u van ons een e-mail met uw factuur. U kijkt het best ook uw spammap na. Gelieve het volledige bedrag over te maken op de vermelde bankrekening. Pas na ontvangst van de betaling kunnen we uw bestelling voor verzending overhandigen aan DHL. Gelieve extra tijd in te plannen voor de verzending.

Let op: ook als bovenstaande termijnen al zijn afgelopen, kunnen we uw media nog vaak tijdig digitaliseren. Vraag daarvoor zo snel mogelijk vrijblijvend aan of neem contact met ons op. Onze klantenservice zal u laten weten wat er mogelijk is voor uw specifieke bestelling.

MEDIAFIX-klantenservice: info (at) mediafix.nl of 010 26 17 404

We zijn telefonisch als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

Nu aanvragen

Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.

Dit zeggen onze klanten

»

Ik ben blij dat er bedrijven als MEDIAFIX zijn. Ik vond het fijn om met ze samen te werken. Ik kan dat iedereen aanbevelen …

«
Helene Mulder
»

Alles optimaal! Betrouwbare aanbieder. Uitvoering zoals besproken, en aan alle wensen voldaan! Kan ik alleen maar aanraden!

«
G. de Ruiter
»

Zeer deskundig en vriendelijk team. Snelle levering en goede prijzen. Ik ben erg dankbaar en beveel dit bedrijf in ieder geval bij iedereen aan.

«
Oliver Dittrich