10 jaar MEDIAFIX – wij vieren en u krijgt de cadeaus!

10 jaar MEDIAFIX – dat zijn 10 jaar vol emotie. Tranen van vreugde, lachaanvallen, grote verbazing, maar ook weemoed en nostalgie – dat steekt allemaal in de analoge media, die we dag in dag uit voor onze klanten digitaliseren. Als u uw media nog niet hebt laten digitaliseren, aarzel dan niet langer. Laat ze digitaliseren en profiteer van onze ervaring uit meer dan 209 miljoen gedigitaliseerde afbeeldingen en filmminuten.

MEDIAFIX viert zijn verjaardag

Vier met ons mee!

11% kortingVandaag blikken we terug op 10 jaar waarin we familie en vrienden dichter bij elkaar hebben gebracht, door hen hun herinneringen samen in digitale kwaliteit te laten genieten. 10 jaar waarin we herinneringen aan dierbare mensen en mooie momenten voor de toekomst konden bewaren. 10 jaar waarin we historisch waardevolle opnames hebben gedigitaliseerd, voor privépersonen, musea en archieven. Vier onze verjaardag met ons mee en u krijgt een 11% korting bij het digitaliseren van uw foto’s en 11% korting bij het digitaliseren van uw video’s.

Vanuit de angst te mislukken

“Alles begon met een handvol medewerkers in een kantoor van 50 m².” Wie onze ontwikkeling volgt, heeft die zin al een paar keer gelezen. Waarover we nog nooit hebben gesproken, zijn de twijfels, zorgen en angsten die iedereen kwellen die een onderneming wil oprichten. Zal ons idee succesvol zijn? Zullen we vaste voet op de markt kunnen krijgen? En zullen we ook slechte tijden te boven komen?

Vandaag kunnen we zegen: ja, het idee was en is nog altijd een succes. Onze zelfontwikkelde technologie heeft niet alleen in Nederland, maar in totaal in zes Europese landen ingang gevonden. Dankzij ons netwerk aan fotografen en fotowinkels zijn we actief in 69 steden in Europa. Onze processen zijn efficiënt en we maken onze klanten gelukkig.

Deze waarden leiden ons

De laatste jaren hebben we niet alleen aan onze producten en services geschroefd, maar ook aan onze waarden. Want in tijden van crises en de klimaatverandering is het des te belangrijker zichzelf af te vragen: Wat voor een onderneming willen we zijn? Welke waarden leiden ons? Welke bijdrage willen we aan de maatschappij leveren?

We hebben bedrijfsprincipes ontwikkeld, die tot uiting komen in onze dagelijkse activiteiten. We verminderen ons verpakkingsafval en gebruiken verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijke materialen. We digitaliseren voor 100% met groene stroom. We betalen faire lonen (boven het minimumloon) en stimuleren onze medewerkers met bijvoorbeeld premies voor hun engagement. We steunen onze medewerkers ook in moeilijke tijden, zijn flexibel en gaan steeds in dialoog met elkaar.

Motivatie en talent worden bij ons gewaardeerd en zijn bij ons belangrijker dan diploma’s of certificaten. Zo hebben meerdere medewerkers hun weg naar een spannende positie gevonden door een interne promotie. We zijn trots op onze open bedrijfscultuur, waarbij iedereen zijn inbreng heeft en zich kan ontwikkelen.

MEDIAFIX in cijfers

Dat alles heeft ons in alleen maar 10 jaar laten groeien tot Europees marktleider in de digitalisering van analoge media.

  • MEDIAFIX is actief in 6 Europese landen,
  • we hebben ongeveer 120 medewerkers in dienst,
  • hebben een productieoppervlak van circa 2500 m² en
  • in het boekjaar 2020/2021 hadden we een omzet van ongeveer 9 miljoen euro.

Een uitgebreide analyse van de markt toont aan dat we daarmee naar de top van de Europese markt zijn geklommen. We hopen dat we nog lang verder kunnen opklimmen.

Hartelijk bedankt!

Bedankt dat u ons over uw mooie herinneringen vertelt en ons uw kostbare opnames toevertrouwt. Bedankt aan onze medewerkers, die elke het beste eruit halen. Bedankt aan onze partners in de afgiftepunten, die onze reikwijdte enorm vergroten. Bedankt aan onze leveranciers, op wie we kunnen rekenen en die meebouwen aan ons succes.

Hebt u nog oude, analoge herinneringen? Maak dan gebruik van onze service met laagsteprijsgarantie. We adviseren u graag over uw bestelling op het nummer . Laat uw media bij de marktleider digitaliseren.

Onze telefonische openingstijden zijn:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur