NIEUW: Klaar voor nog meer WOW? MEDIAFIX stelt nieuwe normen voor de digitalisering van negatieven. Meer informatie.

Altijd de laagste prijs: MEDIAFIX geeft laagsteprijsgarantie

Wij hebben het voor u getest: het digitaliseren van oude afbeeldingen zoals dia’s, negatieven en foto’s met traditionele scanners kost zeer veel tijd en moeite. Bovendien kan het, afhankelijk van de scanner, ook nog eens zeer duur zijn. (Hier vindt u een informatief artikel over het zelf scannen van foto’s.)

Als u het scannen uit handen geeft en door een bedrijf laat verzorgen, zijn daaraan vaak hoge kosten verbonden. Prijzen tot € 0,39 per kleinbeeldscan in 1.200 dpi zijn normale prijzen.

Dankzij een speciale, door ons ontwikkelde scanmethode kan MEDIAFIX prijzen aanbieden die bij een vergelijkbare resolutie, kwaliteit en aantal meestal ver onder de prijzen van de concurrentie liggen.

Dat bevestigen wij ook schriftelijk:

Wij garanderen altijd de laagste prijs voor het digitaliseren van uw afbeeldingen bij een vergelijkbare resolutie en aantal. Als u toch een voordeliger aanbod vindt, aarzel dan niet om telefonisch (010 26 17 404) of per e-mail (info (at) mediafix.nl) contact op te nemen met onze klantenservice.

Wij stellen hoge eisen aan onszelf en om dit hoge niveau te kunnen waarborgen, beschikken wij over een sterk team en in eigen huis ontwikkelde, hoogwaardige machines, die zorgen voor snelle en zeer goede resultaten: MEDIAFIX heeft al meer dan 190 miljoen analoge media gedigitaliseerd en tienduizenden klanten tevredengesteld.

MEDIAFIX geeft uw analoge herinneringen een digitale toekomst.

En dat alles met LAAGSTEPRIJSGARANTIE*

Start nu meteen rechts uw vrijblijvende aanvraag en laat uw dia’s, negatieven, foto’s, smalfilms en videocassettes digitaliseren.


*De laagsteprijsgarantie geldt alleen voor het digitaliseren van analoge media in vergelijking met de vaste prijzen van concurrenten in Nederland en niet voor tijdelijke acties en aanvullende diensten. De concurrent moet in Nederland zijn ingeschreven als geregistreerd bedrijf en minimaal één jaar bestaan. Dit aanbod geldt alleen voor media die ook op de website van MEDIAFIX worden aangeboden voor digitalisering. Maximale bestelwaarde per klant: € 2.000

Beknopte aanvraag

Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
»

Zeer deskundig en vriendelijk team. Snelle levering en goede prijzen. Ik ben erg dankbaar en beveel dit bedrijf in ieder geval bij iedereen aan.

«
Oliver Dittrich
»

Alles optimaal! Betrouwbare aanbieder. Uitvoering zoals besproken, en aan alle wensen voldaan! Kan ik alleen maar aanraden!

«