Nu S-VHS / S-VHS-C digitaliseren
en herinneringen redden.

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

S-VHS en S-VHS-C digitaliseren met gratis retourzending

gratis retourzendingHaal uw analoge media terug van de reservebank en breng ze in het spel! Laat nu uw S-VHS / S-VHS-C digitaliseren en geef vergeten herinneringen een rode kaart!

Voor het EK voetbal geeft MEDIAFIX u de retourzending gratis bij het digitaliseren van uw S-VHS und S-VHS-C cassettes. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 26-06-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens

Prijs per cassette
tot 3 stuks
€ 26,00
4 tot 10 stuks € 23,00
11 tot 25 stuks € 22,00
26 tot 50 stuks € 21,00
vanaf 51 stuks € 20,00
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Prijzen gelden bij een opname van max. 90 minuten. Berekend wordt de werkelijke speelduur van de opnames (incl. leemtes) op een cassette, niet de capaciteit van de cassette.
Toeslagen voor extra lengte:
tot 180 minuten: € 7,00
tot 240 minuten: € 13,00

MEDIAFIX digitaliseert ook:

formaat  vanaf
VHS / VHS-C / MiniDV € 7,99
Hi8 / Video 8 / Digital8 € 10,99
Betacam / Betamax € 20,00
Video 2000 € 33,00
U-Matic € 33,00

S-VHS digitaliseren:
Uw voordelen

 • Laagsteprijsgarantie in heel Nederland
 • Bewezen klanttevredenheid
 • Digitalisering door de marktleider
 • 13 afgiftepunten in Nederland
»

Mediafix heeft onze 28 jaar oude videocassettes gedigitaliseerd. De kwaliteit is super, en de klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk. Graag tot de volgende keer!

«
Lisa

Veiligstellen van uw opnames

Er zijn in principe twee manieren om te voorkomen dat de kwaliteit van uw opnames achteruitgaat: zelf digitaliseren of laten digitaliseren.

Zelf digitaliseren kost veel moeite en tijd, omdat iedere cassette in real time wordt gedigitaliseerd. De daarvoor benodigde opslagcapaciteit en de aanschafkosten van soft- en hardware moeten niet worden onderschat. De kosten van een tweedehands S-VHS-recorder bedragen ca. € 150 tot € 200. Verder heeft u de bijbehorende software en een harde schijf nodig. Maar wat vooral nodig is, is kostbare tijd.

En aangezien onze klanten meestal over weinig tijd beschikken, nemen we hun dit lastige werk graag uit handen, en dat voor unieke prijzen. MEDIAFIX digitaliseert uw S-VHS al vanaf slechts € 20,00 per cassette. Daarbij is opslag als mp4-bestand al bij de prijs inbegrepen. U ontvangt de gedigitaliseerde opnames op een USB-stick of een externe harde schijf.

S-VHS laten digitaliseren: zo eenvoudig is dat

 1. Großeltern und Enkel freuen sich über digitalisierte Erinnerungen

  Aanvraag toesturen & bestelformulier printen

 2. S-VHS verpakken, bestelformulier bijvoegen en op de post doen
 3. Wij digitaliseren uw S-VHS volgens uw wensen
 4. Bestelling afrekenen & gedigitaliseerde S-VHS toegestuurd krijgen (vanzelfsprekend krijgt u de cassettes ook terug)
 5. Familie uitnodigen voor een videoavond en genieten van alle herinneringen

Ja! Nu vrijblijvend aanvragen!

MEDIAFIX biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs

MEDIAFIX digitaliseert uw S-VHS en S-VHS-C al vanaf € 20,00 per cassette – dat kan nauwelijks goedkoper. Lage prijs, slechte service? Niet bij MEDIAFIX! Voor ons is de tevredenheid van de klant van groot belang:

 Dit doen wij voor uMEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge media

 • Inclusief: Persoonlijke advisering
 • Inclusief: Een individuele offerte voor uw videocollectie
 • Inclusief: Onze laagsteprijsgarantie
 • Inclusief: Informatie over de status van uw bestelling
 • Inclusief: Telefonische en persoonlijke bereikbaarheid

 

Dit doen wij voor uw S-VHS en S-VHS-C

 • Wij berekenen alleen de speelduur van de opnames op een cassette, niet de capaciteit!
 • U ontvangt uw overgezette S-VHS-opnames als mp4-bestand
 • Wij repareren gescheurde films

 

Zo krijgt u uw S-VHS en S-VHS-C terug

Wij digitaliseren uw S-VHS-cassettes in het gangbare mp4-formaat. Dit formaat biedt de eenvoudigste toepassingsmogelijkheden. U kunt uw video-opnames eenvoudig op uw pc, tablet of smartphone bekijken en met vrienden en familie in de hele wereld delen. Nabewerking van uw filmmateriaal is natuurlijk eveneens probleemloos mogelijk. Met moderne televisietoestellen kunt u de video’s rechtstreeks vanaf het opslagmedium afspelen, zonder dat u een dvd-speler of videorecorder hoeft aan te sluiten. Gewoon de USB-stick resp. de externe harde schijf aansluiten op de desbetreffende uitgang van de televisie, als bron “USB” kiezen en genieten. Als opslagmedium voor het digitaliseren van uw S-VHS accepteren wij een USB-stick en een externe harde schijf (allebei min. USB 3.0). De opslagmedia kunnen bij ons worden gekocht of door u bij uw zending worden gevoegd.

 

MEDIAFIX digitaliseert

Betamax * Betacam SP * VHS * VHS-C * Video2000 * MiniDV * Digital8 * Hi8 * Video8 * U-Matic

Wij zijn een van de grootste online-aanbieders voor de digitalisering van analoge media. Tienduizenden klanten hebben hun kostbaarste opnames al aan ons toevertrouwd – en zijn gelukkig. Dat blijkt ook uit de meer dan 117 miljoen gedigitaliseerde opnames en een klanttevredenheid van 94%.

Nu S-VHS digitaliseren!

Het S-VHS-formaat

De ontwikkeling van de S-VHS-cassette leidde tot een paar belangrijke verbeteringen. S-VHS staat voor “Super Video Home System”. De grotere bandbreedte resulteerde in een betere resolutie, en daarnaast werden de stooreffecten gereduceerd door het videosignaal en het kleursignaal van elkaar te scheiden. Optisch onderscheidt de S-VHS-cassette zich nauwelijks van de VHS-cassette. Op de cassette staat alleen een gebogen “S” voor het VHS-opschrift. De speelduur van S-VHS ligt tussen 30 minuten en vijf uur. S-VHS kan niet worden afgespeeld in traditionele VHS-recorders.

S-VHS-C KassetteHetzelfde geldt voor het digitaliseren van S-VHS-C-cassettes. Zij zijn even groot als de VHS-C-cassettes. Met behulp van een adaptercassette kunnen zij worden omgezet in het S-VHS-formaat, zodat zij kunnen worden afgespeeld in een S-VHS-recorder. Ook hier staat een gebogen “S” voor het VHS-C-opschrift. De S-VHS-C-cassette heeft een aanzienlijk kortere speelduur dan de S-VHS-cassette. Deze cassette is ontwikkeld voor opnames met draagbare camcorders.

Nu S-VHS digitaliseren!