MEDIAFIX
Onze filosofie

Wij redden herinneringen!

 

Onze missie

De missie van MEDIAFIX is het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen op analoge foto’s en films. Wij digitaliseren die herinneringen voor iedereen in de gewenste kwaliteit en prijsklasse.

Wij helpen mensen van nostalgische herinneringen te genieten en ze met elkaar te delen. We brengen generaties samen en maken families gelukkiger.

 

Onze visie

Als innovatief bedrijf en aantrekkelijke werkgever willen wij in onze branche blijvend de marktleider zijn. Vanuit het Duitstalige gebied breiden wij onze activiteiten geleidelijk uit naar onze Europese buurlanden.

 

Onze bijdrage

Wij geloven in positief ondernemerschap waarvan iedereen profiteert. Wij delen ons succes graag met anderen:

1

… met onze klanten door nog betere en veelzijdigere diensten en services aan te bieden zoals speciale nabewerkingen om verouderingseffecten te corrigeren, overname van opschriften op analoge beelden en een superieure prijs-kwaliteitverhouding.

2

… met collega’s door individuele en gezamenlijk behaalde bonussen en incentives. Daarnaast investeren wij in promotiekansen, trainingen en nog betere arbeidsvoorwaarden. In 2022 verhuizen we bijvoorbeeld voor de derde keer naar een grotere en mooiere productielocatie.

3

… met onze leveranciers en aandeelhouders. MEDIAFIX is een vriendelijk en fair, maar ook commercieel bedrijf. Van ons succes profiteren vanzelfsprekend ook onze zakenpartners en afgiftepunten evenals onze aandeelhouders en oprichters, die sinds 2012 de missie van MEDIAFIX uitvoeren en stimuleren.

4

… met de maatschappij. Als commercieel bedrijf betalen wij in Duitsland belasting en sociale premies. Wij steunen de lokale sport en digitaliseren met groene stroom.

Onze kernwaarden

 

 

Hier kunt u verdere informatie over ons lezen:

Ons team

mediafix-team

Maak kennis met ons team

 Een sterk team van ca. 120 medewerkers is iedere dag voor onze klanten aan het werk. Maar wie zijn die mensen bij MEDIAFIX? Hier stellen we ons voor!

Onze geschiedenis

mediafix-geschichte

Van idee tot marktleider

Hier kunt u lezen hoe wij ons van kleine start-up hebben ontwikkeld tot de grootste scandienstverlener van Europa.