NIEUW: Klaar voor nog meer WOW? MEDIAFIX stelt nieuwe normen voor de digitalisering van negatieven. Meer informatie.

Levertijden

Zo lang duurt digitalisering

Onze verwerkingstijd bedraagt normaal gesproken maximaal zes weken. Meer dan 90% van alle bestellingen is al na twee tot vier weken klaar. Als het erg druk is of complexe aanvullende diensten worden besteld, kan de verwerkingstijd voor individuele bestellingen langer zijn.

Hebt u uw gedigitaliseerd media sneller nodig? Dan raden we u de prio- of express-service aan. Met de prio-service verwerken we uw bestelling in 10 werkdagen en met de express-service in 5 werkdagen. We kunnen u daarvoor ook een verzendlabel ter beschikking stellen.

Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij onze klantenservice, tel. 010 26 17 404, e-mail info (at) mediafix.nl.

Telefonische openingstijden::
ma – vr: 10.00 – 15.00 uur

Let op! Levering na betaling

Zodra uw bestelling is afgerond, ontvangt u van ons een e-mail met uw factuur. U moet de factuur vooraf betalen via een bankoverschrijving. Pas daarna overhandigen we de levering aan onze expeditiepartner.

Beknopte aanvraag

Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.

Stemmen van onze klanten

»

Alles optimaal! Betrouwbare aanbieder. Uitvoering zoals besproken, en aan alle wensen voldaan! Kan ik alleen maar aanraden!

«
G. de Ruiter
»

Ik ben blij dat er bedrijven als MEDIAFIX zijn. Ik vond het fijn om met ze samen te werken. Ik kan dat iedereen aanbevelen …

«