Nu visitekaartjes scannen
en contacten redden.

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

Visitekaartjes scannen met gratis USB-stick

gratis USB-stickU wilt uw verzamelde visitekaartjes graag digitaal als contacten op uw smartphone hebben? MEDIAFIX digitaliseert uw visitekaartjes en stelt ze beschikbaar als vCard, CSV- en Excel-bestand: met slechts één klik kunt u uw contacten toevoegen aan uw telefoonboek.

Daarvoor geeft MEDIAFIX u een gratis USB-stick bij het digitaliseren van uw visitekaartjes. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 09-06-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens
Basic Premium
Prijs per kaartje € 1,04 € 1,70
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Uw voordelen op een rij

 • Laagsteprijsgarantie in heel Nederland
 • visitekaartjes op USB-stick of via download
 • Persoonlijk advies: telefonisch of per e-mail
 • 13 afgiftepunten in Nederland
 • Digitalisering door de marktleider
 • MEDIAFIX winnaar n-tv-test
»

Zeer deskundig en vriendelijk team. Snelle levering en goede prijzen. Ik ben erg dankbaar en beveel dit bedrijf in ieder geval bij iedereen aan.

«
Oliver Dittrich

Waarom zou ik mijn visitekaartjes scannen?

Bureau met een tas koffie, een smartphone, een pen en visitekaartjes om te digitaliserenU kent dat wel: belangrijke contactgegevens heeft u meestal niet bij de hand als u ze nodig heeft. Vaak liggen visitekaartjes in uw bureaulade of zitten netjes opgeborgen in speciale mappen. Niet zelden worden ze verplaatst en u kunt ze dan niet meer vinden.
Een paar jaar geleden heeft u zich op een beurs laten adviseren over een reis naar Australië en het visitekaartje van de medewerker van het reisbureau meegenomen. Nu wilt u een reis boeken, en u herinnert zich de competente contactpersoon. Maar hoe heette die ook alweer? En voor welk bedrijf werkte hij? Dat wordt zoeken.

Dat is nu niet meer nodig, want MEDIAFIX kan al uw visitekaartjes digitaliseren! Wij stellen de gedigitaliseerde visitekaartjes beschikbaar als vCard, CSV- en Excel-bestand. Die formaten kunt u comfortabel en eenvoudig opslaan op uw smartphone of pc. Met één klik kunt u de contacten dan automatisch aan uw telefoonboek toevoegen.

 

Visitekaartjes scannen bij MEDIAFIX: uw voordelen

 • U heeft alle contacten altijd op uw smartphone bij de hand.
 • Het handmatige overnemen van gegevens van visitekaartjes kost veel moeite en tijd, vooral bij grote hoeveelheden.
 • Met één klik eenvoudig toevoegen aan uw telefoonboek.
 • Eenvoudig delen van contacten met anderen.

 

Man zoekt naar gedigitaliseerde visitekaartjes op smartphone

 

De pakketten op een rij

 

Basic Premium
Wat wordt er gescand? Voorkant Voorkant
Overname van de gegevens max. 16 max. 16
Handmatige correctie van fouten naam, e-mailadres naam, e-mailadres, bedrijfsnaam, telefoonnummer, mobiel nummer, website
Overname van handgeschreven notities nee ja
Formaat vCard, CSV en Excel vCard, CSV en Excel

 

Zo krijgt u uw gescande visitekaartjes terug

Tas koffie met daarnaast visitekaartjes om te digitaliserenMEDIAFIX stelt uw visitekaartjes met alle informatie beschikbaar als vCard, CSV- en Excel-bestand. vCard is een “elektronisch visitekaartje” dat u met één muisklik rechtstreeks kunt toevoegen aan het telefoonboek op uw smartphone of aan uw e-mailprogramma. Afhankelijk van het bestelde pakket neemt MEDIAFIX alle gegevens over die zich op het visitekaartje bevinden. Zelfs handgeschreven notities vormen geen probleem voor ons. De digitale visitekaartjes stellen wij op een USB-stick of via een downloadlink aan u beschikbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook uw originele visitekaartjes terug.

Goedkope scanners en apps leveren vaak foute en gebrekkige scanresultaten op, die uitvoerig moeten worden nabewerkt. MEDIAFIX levert foutloze resultaten. Daarnaast geven wij onze laagsteprijsgarantie voor heel Nederland.

 

Kosten van het scannen van visitekaartjes

Visitekaartjes zelf scannen is duur. De aanschafkosten van een kwalitatief hoogwaardige scanner voor het scannen van visitekaartjes bedragen al snel honderden euro’s. Daar komt dan nog de tijd bij die het kost om zelf te scannen, die bij een grote collectie snel kan oplopen tot enkele weken. Bij MEDIAFIX ontvangt u scans van visitekaartjes al vanaf € 1,04 per visitekaartje.

 

MEDIAFIX overtuigt

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaHet zelf scannen van uw visitekaartjes kost veel tijd en de kwaliteit van de scans is vaak niet overtuigend. Het is beter om u niet te ergeren aan slechte resultaten en geen kostbare tijd te verspillen: laat MEDIAFIX uw visitekaartjes scannen.

Profiteer nu van onze laagsteprijsgarantie voor heel Nederland. Bij MEDIAFIX ontvangt u scans van uw visitekaartjes al vanaf € 1,04 per stuk.

Gescande visitekaartjes maken het leven gemakkelijker voor u: uw contacten zijn overzichtelijk geordend en altijd beschikbaar, en u kunt ze probleemloos delen met collega’s en familie.

Doe uzelf, uw familie en uw vrienden een groot plezier en laat uw visitekaartjes door MEDIAFIX scannen. Deskundig, hoogwaardig en goedkoop.

Nu visitekaartjes scannen!