Ons team
Uw contactpersonen

Een sterk team voor uw herinneringen.

Het redden van unieke herinneringen ligt ons na aan het hart. Daarom zijn iedere dag ca. 120 ervaren medewerkers actief op het gebied van klantadvisering, digitalisering, kwaliteitsmanagement, logistiek en verzending, marketing alsmede techniek en ontwikkeling, om de analoge media van onze klanten een digitale toekomst te geven.

Maar wie zijn eigenlijk die mensen die iedere dag voor u aan het werk zijn? Op deze pagina stellen we de mensen van ons team aan u voor die leidinggeven aan de diverse afdelingen en/of in rechtstreeks contact staan met onze klanten en zakenpartners.

Oprichters

Hans-Günter Herrmann

Veelzijdig, creatief, ondernemend.

Is de oprichter en directeur en is bijzonder trots op het sterke en inmiddels zeer grote team van MEDIAFIX.

Is soms een beetje verstrooid en laat dan zijn analoge agenda in een conferentiezaal liggen. Gelukkig wordt die agenda echter steeds weer gevonden.

Christoph Kind

Effectief, standvastig, gepassioneerd.

Is oprichter en technisch directeur van MEDIAFIX. Samen met zijn team ontwikkelt hij de apparaten voor het digitaliseren van de media en zorgt ervoor dat deze apparaten voortdurend worden geoptimaliseerd.
Hij zou het liefst overal bij MEDIAFIX staan lassen, maar heeft zich uiteindelijk erbij neergelegd dat hiertegen vanuit veiligheidsoogpunt te veel bezwaren bestaan.

Klantenservice & Verkoop

Ouafaa Elatrach

Positief, wilskrachtig, communicatief.

Ouafaa is als teamleidster verantwoordelijk voor de afdeling Verkoop/Klantenservice en zorgt op charmante en vriendelijke wijze ervoor dat alle klanten zich bij onze receptie in Keulen op hun gemak voelen.

Als ze honger heeft wordt ze een T. rex.

Ute Schwarz

Duidelijk, direct, levenslustig.

Ute is een echte ervaren kracht bij de klantenservice van MEDIAFIX. Met haar jarenlange ervaring adviseert zij onze klanten en ondersteunt bovendien actief de afgiftepunten van MEDIAFIX.

Suiker kan echt niet meer! Ute zweert bij honing als zoetstof in de koffie.

Anke Dabringhaus

Vriendelijk, geduldig, oplossingsgericht.

Als ervaren klantadviseur heeft Anke op iedere vraag het juiste antwoord en is onze klanten stap voor stap behulpzaam, van een vrijblijvende aanvraag tot het digitaliseren van hun herinneringen.

Gaat graag fietsen en heeft een klein tot redelijk groot zwak voor chocola.

Özge Eraslan

Humoristisch, vlijtig, zelfkritisch.

Met haar frisse en vrolijke uitstraling staat Özge onze klanten met raad en daad bij. Zij is onze klanten niet alleen telefonisch, maar ook persoonlijk in de receptie van ons hoofdkantoor in Keulen behulpzaam bij alle vragen over hun bestelling.

Met water heeft zij niet zoveel, maar een energiedrankje gaat er altijd in.

Sarah Weyrauch

Competent, empathisch, zorgvuldig.

Sarah zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn door met een open oor te luisteren naar de feedback en de wensen van onze klanten, en te proberen tegemoet te komen aan hun wensen.

Als wannabe veganiste wil zij dit niet graag toegeven, maar haar lievelingsgerecht is en blijft pasta Bolognese.

Digitalisering

Lucas Martensen

Empathisch, succesgericht, analytisch.

Lucas is als hoofd Productie verantwoordelijk voor het hele digitaliseringsteam (ochtend- en avondploeg). Bovendien is hij de contactpersoon voor personeelszaken en interne coördinatie.

“Als je niet weet aan wie je iets moet vragen, moet je het aan Lucas vragen.”

Kira Herrmann

Betrokken, attent, motiverend.

Als teamleidster van de digitalisering is Kira verantwoordelijk voor een vlot verloop van de productie en tijdige voltooiing van de bestellingen. Daarnaast werkt zij aan de voortdurende optimalisatie van de productieprocessen.

Kira staat erom bekend dat zij altijd een lekker geurtje op heeft. Wie op zoek is naar haar hoeft zijn neus maar te volgen.

Daniel Förster

Nauwgezet, doelgericht, eerlijk.

Als hoofd van de avondploeg in de productie waarborgt Daniel een soepel verloop van de digitalisering en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald. Hij is het aanspreekpunt voor ca. 30 medewerkers en staat klaar voor het beantwoorden van alle vragen over bestellingen.

Hij heeft een zwak voor energiedrankjes.

Kwaliteitsmanagement

Ömer Öztürk

Open, positief, fair.

Ömer is verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementteam. Samen met zijn team controleert hij of de door ons gedigitaliseerde opnames in overeenstemming zijn met de interne kwaliteitsrichtlijnen.

Heeft een voorliefde voor bijzondere dieren, of het nu gaat om opossums, gordeldieren of varanen.

Marketing

Kai Dräger

Vooruitkijkend, oplossingsgericht, open.

Kai houdt zich samen met zijn team bezig met de content en de verhalen voor onze websites.

Zat samen met Mesut Özil in de Duitse jeugdselectie, maar heeft zijn voetbalschoenen inmiddels aan de wilgen gehangen.

Julian Niklaus

Innovatief, sociaal betrokken, toegankelijk.

Julian optimaliseert interne processen, ondersteunt het sales management en houdt zich bezig met de belangen van onze klanten.

Parttime-nomade die in het bezit is van het record van de meest gegeten chili’s door een Europeaan in een chilirestaurant in Yogyakarta.

Marion Bachmann

Veelzijdig, betrokken, communicatief.

Als online-redacteur stelt Marion spannende nieuwsbrieven samen voor onze klanten, schrijft teksten voor de website en is de contactpersoon voor persaanvragen.

Heeft groene vingers en verzorgt met veel liefde de planten in het kantoor.

Boekhouding

Julia Marquardt

Open, humoristisch, georganiseerd.

Julia beheert de boekhouding en ondersteunt de directie met evaluaties, analyses en andere ondersteunende taken.

Als ze niet met getallen jongleert, gaat ze het liefst op reis naar Azië.

Hier kunt u verdere informatie over ons lezen: