Onze prijzen stijgen op 01-07-2023: nu nog snel goedkoop digitaliseren onder de oude voorwaarden! Meer te weten komen.

MEDIAFIX
Over ons

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten completeren het aanbod. Het als kleine start-up begonnen bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van ca. 120 medewerkers. Vanaf nu biedt het bedrijf de professionele digitalisering van analoge media ook aan Nederlandse klanten aan.

Een belangrijke reden voor het succes van het bedrijf is de zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. De hoge kwaliteit en de snelheid van deze techniek overtuigen zowel particuliere als zakelijke klanten zoals professionele fotografen, archiefinstellingen en wetenschappelijke instituten. Ook de bedrijfsfilosofie draagt bij aan ons succes: Tot onze kernwaarden behoren positief denken en plezier in het werk, respectvolle en eerlijke communicatie, doel- en prestatiegericht werken, voortdurende verdere ontwikkeling en wederzijdse ondersteuning, samen denken en experimenteren en de verbinding tussen hart en verstand.

Alleen al de hoeveelheid gedigitaliseerde dia’s bedraagt ca. 1 miljoen per maand. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf in totaal al meer dan 183 miljoen analoge media gedigitaliseerd. Het redden van emotioneel en historisch kostbare herinneringen maakt deel uit van de missie van MEDIAFIX.

Marktleider op het gebied van de digitalisering van analoge media

MEDIAFIX is in Duitsland en Oostenrijk marktleider op het gebied van de digitalisering van analoge media. Dit kan worden vastgesteld aan de hand van de criteria aantal medewerkers, aantal gedigitaliseerde media per maand, omzetvolume en vloeroppervlak:

Aantal medewerkers. Bij MEDIAFIX zijn iedere dag 120 medewerkers actief om de analoge media van onze klanten een digitale toekomst te geven. Daarmee beschikt MEDIAFIX over het grootste team voor het digitaliseren van analoge media van Duitsland en Oostenrijk.

Aantal gedigitaliseerde media per maand. Iedere maand digitaliseert MEDIAFIX meer dan 2 miljoen media voor particuliere en zakelijke klanten. Geen enkel ander bedrijf in Duitsland en Oostenrijk verwerkt iedere maand zo’n grote hoeveelheid analoge media. In totaal heeft MEDIAFIX sinds de oprichting al meer dan 183 miljoen media gedigitaliseerd.

Omzet. In het boekjaar 2020/2021 genereerde MEDIAFIX een omzet van ca. 9 miljoen euro, meer dan welke andere scandienstverlener in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland dan ook.

Vloeroppervlak van de fabriek. Het kantoor- en productieoppervlak van MEDIAFIX bedraagt momenteel ca. 1.500 m². Daarmee is MEDIAFIX ook qua vloeroppervlak het grootste digitaliseringsbedrijf van Duitsland en Oostenrijk. Vanwege de grote hoeveelheid bestellingen en het voortdurend groeiende team is al een verhuizing naar een nog grotere bedrijfsruimte gepland.

Hier kunt u verdere informatie over ons lezen:

Ons team

mediafix-team

Maak kennis met ons team

 Een sterk team van ca. 120 medewerkers is iedere dag voor onze klanten aan het werk. Maar wie zijn die mensen bij MEDIAFIX? Hier stellen we ons voor!

Onze filosofie

mediafix-philosophie

Wij redden herinneringen

Samen redden wij de herinneringen van onze klanten. Welke waarden daarbij onze kernwaarden zijn, kunt u hier lezen.

Onze geschiedenis

mediafix-geschichte

Van idee tot marktleider

Hier kunt u lezen hoe wij ons van kleine start-up hebben ontwikkeld tot de grootste scandienstverlener van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.