Nu VHS-C digitaliseren
en herinneringen redden

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

VHS-C laten digitaliseren met gratis retourzending

gratis retourzendingHaal uw analoge media terug van de reservebank en breng ze in het spel! Laat nu uw VHS-C digitaliserenen geef vergeten herinneringen een rode kaart!

Voor het EK voetbal geeft MEDIAFIX u de retourzending gratis bij het digitaliseren van uw VHS-C cassettes. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 26-06-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens
Prijs per cassette
tot 3 stuks
€ 13,99
4 tot 10 stuks € 11,99
11 tot 25 stuks € 9,99
26 tot 50 stuks € 8,99
vanaf 51 stuks € 7,99
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Prijzen gelden bij een opname van max. 90 minuten. Berekend wordt de werkelijke speelduur van de opnames (incl. leemtes) op een cassette, niet de capaciteit van de cassette.
Toeslagen voor extra lengte:
tot 180 minuten: € 7,00
tot 240 minuten: € 13,00

MEDIAFIX digitaliseert ook:

Formaat  vanaf
VHS / MiniDV € 7,99
Hi8 / Video 8 / Digital8 € 10,99
Betacam / Betamax € 20,00
S-VHS / S-VHS-C € 20,00
Video 2000 / U-Matic € 33,00

VHS-C digitaliseren:
Uw voordelen

 • Laagsteprijsgarantie in heel Nederland
 • Bewezen klanttevredenheid
 • 13 afgiftepunten in Nederland
 • Digitalisering door de marktleider
 • gratis dvd
»

Mediafix heeft onze 28 jaar oude videocassettes gedigitaliseerd. De kwaliteit is super, en de klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk. Graag tot de volgende keer!

«
Lisa

Veiligstellen van uw opnames

Er zijn in principe twee manieren om te voorkomen dat de kwaliteit van uw opnames achteruitgaat: zelf digitaliseren of laten digitaliseren.

Zelf digitaliseren kost veel moeite en tijd, omdat iedere cassette in real time wordt gedigitaliseerd. De daarvoor benodigde opslagcapaciteit en de aanschafkosten van soft- en hardware moeten niet worden onderschat. De kosten van een tweedehands VHS-C-camcorder bedragen ca. € 50 tot € 200. Verder heeft u de bijbehorende software en een harde schijf nodig. Maar wat vooral nodig is, is kostbare tijd.

En aangezien onze klanten meestal over weinig tijd beschikken, nemen we hun dit lastige werk graag uit handen, en dat voor unieke prijzen. MEDIAFIX digitaliseert uw VHS-C al vanaf € 7,99 per cassette. Opslag op dvd is bij de prijs inbegrepen. Wij beschikken over de ervaring van meer dan 207 miljoen gedigitaliseerde afbeeldingen en filmminuten.

 

VHS-C digitaliseren: Zo eenvoudig is dat

 1. Großeltern und Enkel freuen sich über digitalisierte ErinnerungenAanvraag toesturen & bestelformulier printen
 2. VHS-C verpakken, bestelformulier bijvoegen en op de post doen
 3. Wij digitaliseren uw VHS-C volgens uw wensen
 4. Bestelling afrekenen & gedigitaliseerde VHS-C toegestuurd krijgen (vanzelfsprekend krijgt u de cassette ook terug)
 5. Familie uitnodigen voor een dvd-avond en genieten van alle herinneringen

Ja! Nu vrijblijvend aanvragen!

MEDIAFIX biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs

MEDIAFIX digitaliseert uw VHS-C-cassettes al vanaf € 7,99 per cassette – dat kan nauwelijks goedkoper. Lage prijs, slechte service? Niet bij MEDIAFIX! Voor ons is de tevredenheid van de klant van groot belang:

Dit doen wij voor uMEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge media

 • Inclusief: Persoonlijke advisering
 • Inclusief: Een individuele offerte voor uw videocollectie
 • Inclusief: Onze laagsteprijsgarantie*
 • Inclusief: Informatie over de status van uw bestelling
 • Inclusief: Telefonische en persoonlijke bereikbaarheid

Als u uw VHS-C-opnames wilt bewerken en bijvoorbeeld opnieuw wilt indelen, raden wij u aan onze aanvullende dienst “Opslag als mp4-bestand” te bestellen voor € 4,99.

Dit doen wij voor uw VHS-C

 • Wij brengen alleen de speelduur van de opnames op een cassette in rekening
 • U ontvangt uw overgezette VHS-C-opnames op video-dvd of als mp4-bestand
 • Wij repareren gescheurde films

 

MEDIAFIX digitaliseert

Betamax * Betacam SP * VHS * MiniDV * S-VHS * S-VHS-C * Digital8 * Hi8 * Video 8 * Video 2000 * U-Matic

Wij zijn een van de grootste online-aanbieders op het gebied van digitalisering van analoge media. Tienduizenden klanten hebben hun kostbaarste opnames al aan ons toevertrouwd – en zijn gelukkig. Dat blijkt ook uit de meer dan 207 miljoen gedigitaliseerde opnames en een klanttevredenheid van 94%.

Ja! Nu vrijblijvend aanvragen

Het formaat

De VHS-C-cassette is een kleine versie van de traditionele VHS-cassette. De VHS-C-cassette is ontwikkeld voor gebruik in draagbare camcorders. De VHS-cassette is te groot voor deze toepassing. Bij gebruik van een mechanische adapter passen de cassettes ook in een gewone VHS-recorder.
VHS-C Kassette digitalisieren

De VHS-C-cassette heeft een vergelijkbaar formaat als een muziekcassette, maar is wel aanzienlijk dikker. De speelduur van een VHS-C-cassette bedraagt 30-60 minuten en in de longplay-modus het dubbele. MEDIAFIX digitaliseert al uw VHS-C-cassettes, daarbij is het niet van belang in welke modus zij zijn opgenomen. Het is raadzaam om uw VHS-C-opnames te laten digitaliseren, omdat de kwaliteit van de kwetsbare magneetband na verloop van tijd achteruitgaat, waardoor de filmkwaliteit een stuk slechter wordt.

 

Als u vragen heeft over de digitalisering van uw VHS-C-cassettes kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies.

Nu VHS-C digitaliseren!