94% tevreden klanten in het tweede kwartaal

Ook in het tweede kwartaal van dit jaar hebben we onze klanten kunnen overtuigen van onze dienstverlening. Dat blijkt uit een enquête bij meer dan 1000 MEDIAFIX-klanten. 94% van de respondenten gaf aan tevreden of zeer tevreden over ons te zijn.

Bij MEDIAFIX willen we ons voortdurend verder ontwikkelen. Daarom is het een van onze doelen om steeds betere en gevarieerdere diensten aan te bieden. De feedback van onze klanten ligt ons dan ook na aan het hart. Wij hechten veel waarde aan eerlijke communicatie, niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Alleen op die manier kunnen we eventuele zwakke punten opsporen en vervolgens oplossen.

Daarom voeren we elk kwartaal een uitgebreide klantenenquête door, waarin we willen weten hoe tevreden onze klanten over onze dienstverlening zijn. We zijn erg dankbaar voor de vele waardevolle opmerkingen die we vorig kwartaal van onze klanten hebben ontvangen. En we zijn trots op het uitstekende resultaat.

Gemiddeld cijfer: zeer goed

Het gemiddelde cijfer voor onze dienstverlening is ‘zeer goed‘. Dat totaalcijfer bestaat uit de cijfers voor:

  • de kwaliteit van de geleverde beelden,
  • de snelheid van de orderverwerking,
  • de service en
  • de prijs-kwaliteitverhouding.

Voor al die punten heeft MEDIAFIX het afgelopen kwartaal positieve feedback ontvangen. Er was vooral veel lof voor onze service.

De uitstekende klantenservice

Onze klantenservice scoort in elke klantbeoordeling hoog. Ook vorig kwartaal wisten onze klantenservicemedewerkers te overtuigen.

Met hun jarenlange ervaring en vriendelijke raad hebben onze klantenservicemedewerkers de juiste formule voor een eersteklas klantervaring.

Onze klanten waarderen het vriendelijke en competente advies, zowel telefonisch als per e-mail. Of u nu vragen hebt over ons aanbod of hulp nodig hebt bij het bestellen, onze medewerkers staan voor u klaar. Dat bevestigen ook onze klanten:

“Omdat ik niet zo goed met het bestelformulier overweg kon, belde ik snel. Het advies was zeer gedetailleerd en zeer vriendelijk. De vrouw (naam ben ik helaas vergeten) vulde voor mij het formulier in en stuurde het mij per e-mail toe. Een betere service bestaat niet.”

“Ik kreeg uitgebreid, geduldig en zeer vriendelijk advies over al mijn vragen. Top. Altijd blij. Ik raad ze in ieder geval aan. Heel erg bedankt.”

Kwaliteit om aan te bevelen

De vele terugkerende klanten bevestigen dat de digitalisering door MEDIAFIX de moeite waard is. Zo konden we ook vorig kwartaal talrijke vaste klanten erbij winnen en oude vaste klanten opnieuw blij maken met onze diensten.

“Als ik nog eens oude foto’s vind, zal ik de bestelling weer aan Mediafix geven.”

“Deze keer had ik weer ongeveer 7 cassettes afgegeven voor digitalisering, omdat ik zo blij was met het laatste werk van Mediafix en het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn geweest.”

Onze klanten bevelen ons ook graag aan bij familie en vrienden. Zo zou meer dan driekwart van onze klanten ons ten volle aanbevelen of ze hebben het al gedaan.

“Zeer GOED advies, vriendelijk gesprek en zeer redelijke prijs! Ik zal jullie altijd graag aanbevelen!”

“Alles past. We hebben uw bedrijf al aan een aantal vrienden van ons aanbevolen.”

Oude herinneringen herbeleven

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaWat onze klanten nog het meeste beviel? Dat ze hun oude herinneringen overal kunnen bekijken en met een paar klikken kunnen delen met hun geliefden over de hele wereld.

Hebt u ook nog oude dia’s, negatieven, foto’s of films rondslingeren? Word binnenkort ook een van onze tevreden klanten en laat bij MEDIAFIX uw oude media digitaliseren! We adviseren u graag over uw bestelling op tel.: 010 26 17 404.

Onze openingstijden zijn:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur