Actie- en kortingsvoorwaarden

Hier vindt u de belangrijkste informatie over onze kortingen en kortingscodes.

Actie- en kortingsvoorwaarden

  • Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, gelden alle kortingsacties en -codes alleen bij online bestellingen.
  • Na afloop van de actieperiode dienen uw media binnen 14 dagen te worden aangeleverd. Bij verzending per post is de poststempel bepalend.
  • De korting geldt alleen voor nieuwe bestellingen en kan niet achteraf worden toegepast op reeds geplaatste bestellingen.
  • De kortingsactie is niet van toepassing op all-in pakketten.
  • Tenzij expliciet vermeld bij de actie, is de kortingsactie niet van toepassing op opslagmedia en verzendkosten. Een uitzondering geldt voor acties met “gratis USB-stick” en/of “gratis retourzending”.
  • Het combineren van verschillende kortingsacties/kortingscodes is in principe niet mogelijk. Een uitzondering geldt voor gekochte waardebonnen.
  • Per klant en bestelling geldt verder slechts één kortingsactie/kortingscode.
  • In het individuele aanbod van onze klantenservice zijn uw persoonlijke kortingen al opgenomen, zodat andere kortingscodes en -acties zijn uitgesloten.
  • Indien u bij afgifte resp. verzending van de media verschillende kortingsacties hebt vermeld, kiezen wij zonder overleg de kortingscode die voor u de grootste besparing oplevert. De overige door u vermelde kortingen zijn dan niet van toepassing.
  • Als we verschillende kortingen combineren, dan doen we dit uit coulance. MEDIAFIX past dit dus in principe niet algemeen toe.

 

Voorwaarden voor speciale kortingsacties

Gratis USB-stick / opslagmedium

Wij gebruiken altijd opslagmedia met voldoende opslagcapaciteit voor de volledige opslag van uw bestelling. U hebt geen recht op een grotere capaciteit, ook niet als wij in individuele gevallen uit coulance grotere opslagmedia ter beschikking stellen.

Wij gebruiken in principe USB-sticks en harde schijven met USB 3.0.

Gratis retourzending

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, geldt gratis retourzending uitsluitend voor retourzending binnen Nederland. Uw zending wordt door onze logistieke partner als verzekerd pakket naar het opgegeven leveradres gestuurd.

 

Hebt u nog vragen? U bent in het bezit van grote hoeveelheden dia’s, negatieven, foto’s, films of geluidsdragers en wilt profiteren van individuele kortingen? Neem telefonisch contact met ons op via 010 26 17 404 of stuur een e-mail naar info (at) mediafix.nl.

Onze klantenservice is u graag van dienst!