Verdere opties

Ontvangst van uw dia's door MEDIAFIX


€ 0,00

€ 0,00

Hoe moeten wij uw bestelling opslaan?

In geval van opslag op een USB-stick of harde schijf (tegen extra betaling) kiezen wij het voor uw bestelling gunstigste opslagvolume op de desbetreffende gegevensdrager. Gemiddeld hebben wij per foto 12 MB nodig. In de actieperiode is de USB-stick voor u gratis.


€ 4,99
vanaf
€ 4,99
€ 5,00 per dvd
Extra opslagmedia (+€ 7,00 per extra opslag plus kosten voor opslagmedia):
Kies extra opslagmedia voor vrienden en familie

Versnelde verwerking

U hebt uw gedigitaliseerde media zo snel mogelijk nodig? Dan kunt u de versnelde verwerking in 10 (prio) of 5 (express) werkdagen kiezen.

Belangrijk: Wilt u een versnelde verwerking, volg dan de instructies op de laatste pagina van het bestelformulier. Daar vindt u een link om een verzendlabel te genereren.


€ 0,00
+ kosten per dia
€ 0,04
+ kosten per dia
€ 0,07

Code

Voer hier uw actie- of cadeauboncode in.

Uw bericht aan ons (optioneel)

Terug

Uw aanvraag – onze service

Uw aanvraag is volledig vrijblijvend. In het adviseringsgesprek met onze klantenservice zijn aanpassingen zonder probleem mogelijk.

Na uw aanvraag wordt uw individueel bestelformulier gegenereerd. Pas nadat u het formulier ondertekent en uw media aanlevert, gaat de bestelling in.

 

Vaste prijzen en extra wensen

De genoemde prijzen zijn van toepassing. Ze zijn al inclusief btw.

Indien u toch nog een formeel aanbod nodig hebt, is dat voor onze klantenservice geen probleem. Wij houden ook rekening met bijzondere wensen. Noteer ze gewoon bij “uw bericht aan ons”.