MEDIAFIX digitaliseert nu ook in Nederland

Vanaf nu kunt u uw analoge herinneringen eenvoudig en goedkoop laten digitaliseren. MEDIAFIX digitaliseert onder andere uw oude dia’s, foto’s, videobanden en filmspoelen – en dat voor de beste prijs in heel Nederland!

U kent het wel: u hebt bezoek van familie of vrienden, er worden oude herinneringen tevoorschijn gehaald en u denkt aan die ene foto of die ene video, waarop die herinnering staat vastgelegd. U kunt natuurlijk op zolder of in de kast gaan zoeken, maar dat zou waarschijnlijk een eeuwigheid duren – als u tenminste al weet, waar ze rondslingeren. Was het nu in die kartonnen doos in de kelder? Of misschien toch in een van de kisten op zolder? Of hebben ze de verhuizing misschien helemaal niet overleefd? En waar is de projector?

Oude herinneringen gemakkelijk digitaliseren

Dat kan gelukkig gemakkelijker. MEDIAFIX digitaliseert uw oude media, zodat u ze weer probleemloos kunt bekijken en met vrienden en familie kunt delen. U krijgt uw gedigitaliseerde media van ons ofwel op dvd, op usb-stick of via download-link. Dan kunt u ze laten zien op de televisie, op de computer, met een beamer of op uw mobieltje. U hoeft ze dan nog maar één laatste keer te zoeken, vervolgens naar ons op te sturen en tot slot hebt u uw herinneringen altijd bij de hand.

gratis USB-stick en gratis retourzendingMEDIAFIX digitaliseert uw dia’s, foto’s, negatieven, videobanden, filmspoelen en zelfs volledige fotoalbums in de beste kwaliteit en met laagsteprijsgarantie in heel Nederland. Momenteel loopt bij ons de EK-actie. Bij de digitalisering van beeldmedia krijgt u een gratis USB-stick en bij video’s gratis retourzending. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 26-06-2024

 

Bereikbaar in heel Nederland

Samen met Kamera Express digitalsieert MEDIAFIX uw oude media

Om u in heel Nederland te kunnen bedienen, werken we samen met de foto- en videospecialist Kamera Express. U kunt uw analoge schatten in een van onze 13 afgiftepunten in Nederland in de winkels van Kamera Express afgeven. Vervolgens digitaliseren we ze voor u. Daarna kunt u ze ook weer op het afgiftepunt afhalen.

Hebt u geen winkel van Kamera-Express bij u in de buurt? Dan stuurt u uw analoge media per post naar het volgende adres:

MEDIAFIX
Rietbaan 5
2908 LP Capelle aan den IJssel

Na de digitalisering kunnen we uw media weer per post naar u terugsturen. Daarvoor vult u eerst een vrijblijvende online aanvraag in.

Als u nog verdere vragen hebt, kunnen wij u ook graag telefonisch adviseren. Telefonisch zijn we als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

En dat op het nummer 010 26 17 404.