MEDIAFIX en Kamera Express bundelen hun krachten

MEDIAFIX en Kamera Express digitaliseren uw media

MEDIAFIX en Kamera Express verenigen hun jarenlange ervaring en gemeenschappelijke passie voor foto’s en films. De marktleider in de digitalisering van analoge media en de grootste foto- en videospecialist bundelen hun krachten. En daarvan kunt u profiteren: zo kunt u uw analoge media nu eenvoudig en goedkoop in uw buurt laten digitaliseren.

Marktleider in de digitalisering

Kaart met MEDIAFIX-afgiftepunten in EuropaMEDIAFIX is marktleider in het digitaliseren van analoge media. Het bedrijf werd in 2012 in Keulen opgericht met de duidelijke visie, analoge media in de beste kwaliteit en voor de beste prijs te digitaliseren. Oorspronkelijk kon MEDIAFIX alleen maar dia’s digitaliseren, maar ondertussen behoren ook de digitalisering van negatieven, foto’s en fotoalbums, videocassettes, smalfilms, geluidsbanden en muziekcassettes tot het assortiment.

Klanten waren dan ook snel gewonnen voor het idee: in minder dan een decennium is MEDIAFIX van kleine start-up uitgegroeid tot een sterk team van ca. 120 medewerkers. Met een zelf ontwikkelde technologie hebben we ondertussen al meer dan 207 miljoen analoge media gedigitaliseerd. We digitaliseren ondertussen alleen al 1 miljoen dia’s per maand. Daarmee zijn we sinds 2018 marktleider in Duitsland.

De ambities van MEDIAFIX stoppen echter niet aan de landsgrenzen. Sinds 2019 zijn we actief op de Oostenrijkse markt en sinds 2021 kunnen ook de Zwitsers van onze onovertreffelijke prijzen en service genieten. Ondertussen hebben we maar liefst 35 afgiftepunten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En nu is de Benelux aan de beurt!

Dé foto- en videospecialist bij uitstek

Kamera Expresswinkel Kamera Express is de grootste foto- en videospecialist van Europa. Het biedt alles aan wat een beeldmaker nodig heeft, zowel online als ook ter plaatse in 34 winkels. Tot het aanbod horen niet alleen, foto- en videoapparatuur, maar ook fotoafdrukken, wanddecoratie en zelfs workshops voor fotografen en filmmakers.

Het bedrijf werd in 1995 in een garagebox opgericht en begon als online shop. Sindsdien ging het een gouden toekomst tegemoet. Tien jaar na de oprichting werd de eerste fysieke winkel geopend. Ondertussen is Kamera Express met een team van meer dan 450 medewerkers en een aanbod van meer dan 42.000 producten in 10 landen actief.

Ook Kamera Express overtuigt met een heldere visie: de beeldmaker de beste service, het grootste assortiment en de beste prijzen bieden. Door de samenwerking met MEDIAFIX kan het nu ook de digitalisering van analoge media aan de beste prijs tot het assortiment rekenen.

Samen nog sterker

Door de samenwerking kan MEDIAFIX nu nog meer klanten verblijden en hun gedigitaliseerde herinneringen in de beste kwaliteit en aan de beste prijs verzekeren. Kamera Express kan wederom zijn veelzijdige assortiment verruimen.

Zo kunnen we u een uniek aanbod in Europa bieden. U wilt bijvoorbeeld een canvasafdruk van een dia van uw huwelijk? Dat kan nu heel gemakkelijk. MEDIAFIX digitaliseert uw oude dia’s en Kamera Express verwerkt ze tot een canvasafdruk. Of u wilt van uw negatieven van vakantie een fotoboek maken? Ook dat is eenvoudig en goedkoop mogelijk.

U vindt ons bij u in de buurt in onze 13 afgiftepunten in Nederland. Met onze laagsteprijsgarantie bent u er bovendien zeker van dat u waar voor uw geld krijgt. Onze jarenlange ervaring, 207 miljoen gedigitaliseerde media en tal van tevreden klanten zijn het bewijs.

Wilt u ook uw analoge media voor de beste prijs laten digitaliseren? Wij adviseren u graag! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een vrijblijvende aanvraag via het online formulier. Telefonisch zijn wij als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur
op nr. 010 26 17 404