Cijfer “zeer goed” voor onze service in het derde kwartaal

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om een betrouwbare dienstverlener met aantrekkelijke prijzen te vinden. Vooral als u uw waardevolle herinneringen wilt digitaliseren. Bij ons hebt u de juiste partner gevonden. Dat bevestigen meer dan 1000 klanten die onze diensten in het derde kwartaal van dit jaar hebben beoordeeld. 95% van onze klanten is tevreden of zeer tevreden over onze diensten. Bovendien kreeg onze service de beoordeling “zeer goed”.

95% tevreden klanten

95% van onze klanten is “tevreden” of zelfs “zeer tevreden” met onze diensten. In totaal konden ze de volgende punten beoordelen:

  • onze service,
  • de Prijs-kwaliteitverhouding,
  • de kwaliteit van de geleverde bestanden en
  • de snelheid van de verwerking.

In alle punten behaalde MEDIAFIX in het derde kwartaal goede cijfers.

Veilige verwerking

In onzekere tijden wilt u dienstverleners waarop u kunt vertrouwen. We krijgen daarom vaak de vraag van klanten of we nauwkeurig met hun dierbare herinneringen omgaan. Dat kunnen zowel wij als onze klanten alleen maar bevestigen. Ons team van ervaren medewerkers gaat verantwoordelijk en uiterst voorzichtig met de waardevolle media van onze klanten om.

“Het was mijn eerste poging om dia’s in digitale vorm te krijgen. Alles bij elkaar genomen hebt u vanaf de hele afhandeling laten zien dat u te vertrouwen bent. Dat is in dit geval bijzonder belangrijk. Ik zou MEDIAFIX absoluut opnieuw bij MEDIAFIX bestellen.”

“Jullie bieden een geweldige service voor zo’n specifieke toepassing. Het is voor het eerst in jaren dat ik als klant een goede service krijg. Veel dienstverleners doen zichzelf de das om met slechte service en slechte processen.”

Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaOok onze prijs-kwaliteitverhouding maakt onze klanten inmiddels al 10 jaar meer dan tevreden. Als klant moet u tegenwoordig steeds meer op uw portemonnee letten. Onze prijzen kunnen echter nog steeds overtuigen.

Met onze laagsteprijsgarantie kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Dankzij een speciaal ontwikkeld scanproces krijgt u bij ons prijzen die bij vergelijkbare kwaliteit meestal ver onder de concurrerende prijzen liggen. Ook als u zelf digitaliseert, kan het resultaat niet tippen aan onze kwaliteit.

“We hadden al geprobeerd om de films zelf met een gekocht apparaat te digitaliseren, maar je kon nauwelijks iets zien. Daarom was ik zeer positief verrast dat de afbeeldinge van MEDIAFIX in vergelijking daarmee van heel goede kwaliteit waren”

“Het resultaat is in ieder geval beter dan wat ik zelf zou kunnen produceren of waarvoor ik apparatuur wilde aanschaffen.”

Snel – sneller – MEDIAFIX?

De oude dia’s, videobanden of smalfilms van onze klanten vergaren al tientallen jaren stof in kelders of op zolders. Nu de klanten eindelijk hebben besloten om hun oude media te digitaliseren, kunnen ze niet wachten om hun oude herinneringen in nieuwe glorie te ervaren.

Dan moeten ze nog even geduld hebben terwijl we digitaliseren. Onze gebruikelijke verwerkingstijd is zes weken, wat we ook duidelijk aan de klanten meedelen. Meer dan 90% van de bestellingen kunnen we al na twee tot vier weken voltooien. Als het sneller gaat dan verwacht, zijn onze klanten daar natuurlijk bijzonder blij mee.

“Het ging allemaal heel snel, ik ben onder de indruk. Ik had gedacht dat het langer zou duren. Bedankt aan het team. :-)”

“De service was geweldig en de verwerkingstijd erg kort. Het was absoluut de juiste beslissing om de videobanden te laten digitaliseren. Waardevolle herinneringen blijven zo lang bewaard.”

Oude herinneringen opnieuw beleven

Wat onze klanten vooral leuk vinden? De waardevolle herinneringen die ze nu eindelijk kunnen delen met hun geliefden – gewoon via internet, mobieltje of op sociale media.

“De herinneringen die jullie mogelijk hebben gemaakt, zijn prachtig. Zo kan het verleden weer teruggebracht worden naar het heden en de toekomst. Dit is mooi en interessant voor het hele gezin. Heel erg bedankt!”

“Ik ben heel blij dat ik door jullie ongelooflijk mooie herinneringen van mijn prachtige ouders, mijn zus en mij mag zien en horen. Fijn dat jullie dit mogelijk kunnen maken.”

Hebt u ook nog oude dia’s, negatieven, foto’s of films rondslingeren? Word binnenkort ook een van onze tevreden klanten en laat bij MEDIAFIX uw oude media digitaliseren! We adviseren u graag over uw bestelling via info (at) mediafix.nl of op 010 26 17 404.

We zijn telefonisch als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur