Dat was 2022

MEDIAFIX laat 2022 de revue passeren

Het einde van het jaar is traditioneel het moment waarop we het jaar overlopen. 2022 was een turbulent jaar, met veel ingrijpende gebeurtenissen, maar bij MEDIAFIX was er ook veel positiefs: 10de verjaardag, Europees marktleider, verhuizing naar een grotere centrale … dat zijn enkele van de vele hoogtepunten van 2022. Laten we samen het jaar de revue passeren.

150.000.000 geredde herinneringen in 10 jaar tijd

MEDIAFIX viert zijn verjaardagIn 2022 hebben we ons 10-jarige bestaan mogen vieren. Al meer dan 10 jaar digitaliseren we analoge media en redden we de dierbare herinneringen van onze klanten. Daarbij horen niet alleen waardevolle opnames van particulieren, maar ook van musea en archieven.

Onze zelfontwikkelde technologie heeft zich op de markt bewezen. Zo hebben we in 2022 de grens van 150 miljoen gedigitaliseerde foto’s en filmminuten overschreden. Inmiddels zijn dat er zelfs 175 miljoen.

Succes in Duitstalig Europa

In Duitsland zijn we nu meer dan tien jaar actief, in Oostenrijk ongeveer vier jaar. Tijdens de jaarwisseling 2021/2022 werd Zwitserland aan het portfolio toegevoegd.

We zijn begonnen met ontvangstpunten in Zürich en Basel, inmiddels zijn we ook in Bern en met Neuchâtel en Lausanne ook in het Franstalige deel van Zwitserland actief.

Europese expansie en marktleiderschap

Kaart van de afgiftepunten van MEDIAFIX in EuropaNiet alleen voor Zwitserland moesten we onze talenkennis aanscherpen, want sinds 2022 zijn we ook actief in de Benelux. Onze diensten bieden we nu ook op de websites mediafix.be en mediafix.nl aan. Dankzij de samenwerking met Kamera Express hebben we ons partnernetwerk kunnen uitbreiden met 24 afgiftepunten in België, Nederland en Luxemburg.

Via ons netwerk van fotografen en fotowinkels vindt u ons in heel Europa in steden. Een uitgebreide analyse van de markt toonde ook aan dat we ons Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media mogen noemen.

Op dit punt geven we ook al een kleine blik op het jaar 2023: onze internationale expansie is nog niet voorbij; want binnenkort is ook Frankrijk aan de beurt.

Verhuizing naar een nieuwe centrale

In dit gebouw digitaliseert MEDIAFIX uw analoge media.U merkt het: de digitalisering van analoge beelden is springlevend. De verovering van nieuwe markten deed MEDIAFIX zelfs uit zijn voegen barsten. Om nog beter aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen, was er een grotere productieruimte nodig. Een nieuwe, grotere centrale werd in 2022 gevonden.

Het nieuwe gebouw is ongeveer twee keer zo groot als het oude. Met een oppervlakte van ongeveer 2.500 vierkante meter hebben onze [cgv-medewerkers] voldoende ruimte om comfortabel te werken. Daarbij horen:

  • lichte ruimten,
  • een ruime keuken,
  • geklimatiseerde productie en conferentieruimten alsook
  • een goede ligging.

Goede voornemens voor 2023

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaOns goede voornemen voor het nieuwe jaar 2023 zult u al wel kennen: u, onze klanten, met onze diensten blij blijven maken. En als we iets op uw lijstje met goede voornemens mogen schrijven: eindelijk de dia’s, foto’s, filmspoelen of videobanden digitaliseren die al tientallen jaren op zolder of in de kelder rondslingeren.

Stel een vrijblijvende vraag via bovenstaand formulier of neem contact op met onze klantenservice via info (at) mediafix.nl. Bij ons digitaliseert u in heel Nederland voor de beste prijs  – daarop geven wij u onze laagsteprijsgarantie.

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op en beantwoorden al uw vragen over digitalisering.