Nu dia's digitaliseren in Eindhoven
& herinneringen redden

mediafix.nl ▶ dia’s digitaliseren ▶ eindhoven

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

Dia’s digitaliseren in Eindhoven met gratis usb-stick

Gratis usb-stickDe lente staat voor de deur, maar het weer nodigt niet meteen uit om naar buiten te gaan. Laat nu uw dia’s digitaliseren in Eindhoven zodat u knus binnen van uw oude herinneringen kunt genieten.

Daarvoor geeft MEDIAFIX u een gratis usb-stick bij het digitaliseren van uw dia’s. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot 23-03-2023.

Een koerier brengt uw dia’s voor de digitalisering naar MEDIAFIX en na de digitalisering krijgt u uw dia’s naar u thuis opgestuurd. Bij online aanvragen via het onderstaande formulier krijgt u een gratis usb-stick bij het digitaliseren van uw van uw dia’s.

Genereer hier het bestelformulier en breng uw dia’s vandaag nog naar Kamera Express in Eindhoven.

 

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie mbt onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens
prijs per diascan
tot 500 dia’s
€ 0,24
501-1.500 dia’s € 0,20
1.501-2.500 dia’s € 0,18
vanaf 2.501 dia’s € 0,15
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Dia’s digitaliseren in Eindhoven:
Uw voordelen

 • Besteprijsgarantie in heel Nederland
 • Verzekerde verzending met DHL
 • Gebleken klanttevredenheid
 • Digitalisering door de marktleider
 • MEDIAFIX winnaar n-tv-test

MEDIAFIX in uw buurt

Kamera Express Eindhoven
Stratumsedijk 32
5611 NE Eindhoven

Openingstijden bij Google

Google Maps

Met het laden van de kaart aanvaardt u de privacyverklaring van Google.
Meer informatie

Kaart laden

»

Wij hebben verschillende decennia bandgeschiedenis vastgelegd op dia’s. Het team en de resultaten hebben ons overtuigd.

«
Wolfgang Niedecken Frontman van de rockband BAP

Uw weg naar ons:

Navigatie met Google Maps starten

Het afgiftepunt in Eindhoven kunt u eenvoudig met de auto bereiken. U kunt aan de achterkant van ons afgiftepunt op de Bomansplaats betaald parkeren of in een van de zijstraatjes. Ook met de bus zijn we goed te bereiken. U kunt ofwel aan de halte P.C. Hooftlaan of de halte Parktheater uitstappen. Het is dan nog maar twee minuutjes te voet.

Indien u ons uw media per post wilt sturen, stuurt u uw pakket naar het volgende adres:
MEDIAFIX
Rietbaan 5
2908 LP Capelle aan den IJssel

Bent u nog in het bezit van oude dia’s van speciale momenten met uw gezin? Dan is nu geen tijd meer te verliezen, laat uw dia’s snel scannen! Zoals alle analoge media zijn ook dia’s niet eeuwig houdbaar. De dierbare herinneringen verliezen na verloop van tijd aan kwaliteit. Feit is: bij dia’s treden al na 20 jaar* de eerste verouderingsverschijnselen op en gaat de kwaliteit van het materiaal achteruit.

*Bron: Wilhelm, Henry (1993): The Permanence and Care of Color Photographs

Zoals alle filmmaterialen is ook een diafilm zeer kwetsbaar. Uitwendige invloeden zoals vocht of zonnestraling zijn funest voor uw opnames. Om de volgende kunt u het beste snel uw dia’s digitaliseren:Oude dia om te digitaliseren vervaagt met de tijd

 • Kleuren vervagen: Het vervagen van de kleuren van uw oude dia’s is de eerste fase van het verouderingsproces. De kleuren verliezen hun glans en worden minder helder.
 • Kleurzweem: Na verloop van tijd ontstaan materiaalveranderingen. Daardoor ontstaat “kleurzweem”, wat betekent dat de kleuren richting een bepaalde kleur opschuiven.
 • Geen optimale opslagcondities: Een kamertemperatuur van 7 °C en een luchtvochtigheid van 15% zijn optimale condities voor de opslag van dia’s. Die ideale omstandigheden zijn in de praktijk echter moeilijk te realiseren.
 • Schimmelvorming: Vaak worden oude dia’s in dozen opgeslagen in kelders of op zolders, waar zij aan sterke temperatuurschommelingen en vocht zijn blootgesteld. Daardoor ontstaat na verloop van tijd schimmel, die de kwetsbare dia’s aantast.
 • Ontbreken van een diaprojector: Zelfs als uw oude dia’s nog in bruikbare staat verkeren, heeft u een intacte diaprojector en een geschikt projectievlak nodig.

Laat nu uw dia’s scannen en u kunt waardevolle momenten redden en verdere verouderingseffecten op uw oude dia’s voorkomen. Heeft u vragen? Onze klantenservice is u graag van dienst!

Door uw dia’s te laten omzetten, zorgt u er niet alleen voor dat uw dierbare herinneringen worden gered. Er ontstaan ook veel nieuwe gebruiksmogelijkheden voor uw mooie foto’s!

 • Deel uw diascans met familie en vrienden over de hele wereld.
 • Geniet eenvoudig op de televisie, tablet of beamer van uw scans.
 • U kunt de dia’s zo vaak kopiëren als u wilt: maak meteen verschillende kopieën.
 • Archiveer foto’s van uw leven en het leven van uw familie op iedere gewenste plek.
 • Maak van foto’s van speciale momenten een fotocadeau, dat u als geschenk kunt weggeven.
 • Breng uw foto’s als moderne wandfoto tot leven.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst!


Ja! Nu dia’s redden!

MEDIAFIX: de beste kwaliteit voor de beste prijs

Laat uw dia’s digitaliseren en profiteer van de vele voordelen du u bij andere aanbieders tevergeefs zoekt – en dat al vanaf slechts € 0,15 per dia. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat.

Gratis usb-stick

Uw voordelen in Eindhoven

 • Afgifte en afhaling van uw media ter plaatse in uw MEDIAFIX-afgiftepunt
 • Bij online aanvragen gratis usb-stick
 • Besteprijsgarantie in heel Nederland
 • Transport van uw dia’s per koerier
 • Opslag van uw dia’s op dvdusb-stick of via download

 

Dia’s digitaliseren bij de marktleider

17,3 keer. Zo vaak kan de aarde worden omwikkeld met 150.000.000 smalfilmbanden. Deze mijlpaal van 150 miljoen gedigitaliseerde foto's en filmminuten heeft MEDIAFIX in september 2020 bereikt. Na de start in 2012 met alleen de digitalisering van dia's, is MEDIAFIX inmiddels van een start-up uitgegroeid tot marktleider op het gebied van het digitaliseren van analoge media.

Als servicebedrijf voor het scannen van dia's digitaliseert MEDIAFIX inmiddels ca. 1,9 miljoen dia's per maand. Door de gestage groei was MEDIAFIX wat betreft aantal medewerkers, vloeroppervlak en aantal gedigitaliseerde media per maand al in 2018 het grootste bedrijf voor de digitalisering van analoge media van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Om deze successen ook in de toekomst te kunnen voortzetten, werken wij constant aan de verbetering van onze service.

 

Nu dia’s digitaliseren bij de marktleider!

 

Het MEDIAFIX-afgiftepunt in uw buurt

Door ons MEDIAFIX-afgiftepunt in Eindhoven krijgt u een hoogwaardige service voor een voordelige prijs. U kunt eenvoudig online aanvragen, het bestelformulier printen en onderteken. Vervolgens kunt u uw pakket bij onze partner Kamera Express afgeven.

Bij online aanvragen krijgt u gratis usb-stick, of u uw media nu met de post naar ons stuurt of in een afgiftepunt afgeeft.

 

MEDIAFIX in Eindhoven

Kamera Express Superstore Eindhoven
Stratumsedijk 32
5611 NE Eindhoven

Openingstijden bij Google

Google Maps

Met het laden van de kaart aanvaardt u de privacyverklaring van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Breng uw dia’s vandaag nog naar Kamera Express en start de digitalisering van uw herinneringen! Een gratis persoonlijk advies krijgt u op het telefoonnummer 010 26 17 404 of per e-mail via info (at) mediafix.nl.

Ja! Nu dia’s digitaliseren!

Dia’s digitaliseren bij MEDIAFIX is heel eenvoudig: neem telefonisch contact met ons op via 010 26 17 404 of stuur ons een online aanvraag via het bestelformulier. Het ondertekende formulier kunt u bij uw pakket voegen.

BELANGRIJK: zonder dit formulier en uw handtekening mogen wij uw media niet digitaliseren! U kunt uw pakje per post naar ons opsturen of persoonlijk afgeven in Eindhoven of in een van onze 13 afgiftepunten in Nederland. Instructies hoe u uw media het best kunt verpakken, vindt u hier. Na het digitaliseren krijgt u uw dia’s en de gedigitaliseerde bestanden per post naar uw leveradres opgestuurd.

Stuur nu een vrijblijvende aanvraag voor het digitaliseren van uw dia’s!

 

Dia's digitaliseren in Eindhoven bij MEDIAFIX: zo gaat het

Nu dia’s digitaliseren!