Foto’s inkleuren en weer tot leven wekken

’s Nachts zijn alle katten grijs – en vroeger waren alle mensen grijs. Dat zouden de jongere generaties in ieder geval kunnen denken als ze de foto’s van hun voorouders zien. Breng dus weer kleur in uw oude herinneringen en laat uw foto’s inkleuren!

MEDIAFIX kan uw foto's inkleuren
Foto’s inkleuren bij MEDIAFIX: voor – na

MEDIAFIX kleurt uw foto’s in

MEDIAFIX digitaliseert en kleurt uw oude foto’s en negatieven in voor alleen maar € 0,15 per zwart-witfoto. Zo brengen we uw dierbare herinneringen zowel naar het digitale als het kleurige tijdperk.

Uw foto’s kleuren we na de digitalisering in met een zelf ontwikkelde kunstmatige intelligentie. De KI heeft uit de ervaring van honderdduizenden afbeeldingen geleerd en kan op basis van die ervaringen ook uw zwart-witfoto’s inkleuren. Het resultaat zijn gedetailleerde afbeeldingen in natuurlijke kleuren.

  • Uw foto’s worden hoogwaardig gedigitaliseerd.
  • Onze KI kleurt de gedigitaliseerde beelden natuurgetrouw in.
  • U krijgt zowel de gedigitaliseerde zwart-witafbeelding als de ingekleurde afbeelding.

Hier krijgt u een beeld van hoe wij uw zwart-witfoto’s kunnen inkleuren:

 

Wilt u ook uw zwart-witfoto’ s nieuw leven inblazen? Doe een vrijblijvende aanvraag via het formulier! Dan kunnen wij uw negatieven digitaliseren of uw foto’s digitaliseren en vervolgens de foto’s inkleuren.

Zwart-witfoto’s laten digitaliseren en inkleuren

Of u nu uw foto’s of negatieven wilt digitaliseren, MEDIAFIX brengt weer kleur in uw zwart-witafbeeldingen. De volgende type media kan MEDIAFIX voor u digitaliseren en vervolgens de digitale foto’s inkleuren:

Formaat Digitalisering* Inkleuren*
Negatieven vanaf € 0,19 € 0,07
Foto’s vanaf € 0,19 € 0,07

*  Prijs per afbeelding. Bij het inkleuren worden alleen de zwart-witafbeeldingen in uw bestelling berekend en niet de kleurenafbeeldingen.

Meer informatie over de prijzen en de extra opties vindt u in ons prijsoverzicht.

Foto’s inkleuren en digitaliseren bij MEDIAFIX

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaBeken kleur en laat uw oude foto’s inkleuren. Of het nu gaat om negatieven of papieren foto’s – MEDIAFIX digitaliseert en kleurt uw zwart-witafbeeldingen in voor € 0,15 per afbeelding. Voor de digitalisering geldt ook onze laagsteprijsgarantie. Doe een vrijblijvende aanvraag via het formulier en laat uw zwart-witfoto’s in kleur stralen!

Hebt u nog vragen? U kunt ons telefonisch als volgt bereiken:
ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

op het nummer 010 26 17 404

Ook deze nieuwigheden hebben we voor u:

Nabewerking na het digitaliseren van videobanden: voor - na

MEDIAFIX kan nu ook uw zwart-witfoto’s inkleuren. We digitaliseren uw oude foto’s en negatieven en kleuren ze daarna digitaal in.

Video’s bewerken

Hogere kwaliteit bij het digitaliseren van dia's

We stellen u voor: onze verbeterde Budget-, Standaard- en Premium-kwaliteit, evenals onze nieuwe Highend-kwaliteit: betere resolutie, kleuren en contrasten.

Digitaliseren in de beste kwaliteit