Nu smalfilms digitaliseren
en herinneringen redden.

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

Smalfilms digitaliseren met gratis retourzending

gratis retourzendingHaal uw analoge media terug van de reservebank en breng ze in het spel! Laat nu uw smalfilms digitaliseren en geef vergeten herinneringen een rode kaart!

Voor het EK voetbal schenkt MEDIAFIX u de retourzending gratis bij het digitaliseren van uw smalfilms. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 26-06-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens
Prijs per rol
tot 18 m (4 min.)
€ 7,99
Prijs per rol
tot 45 m (10 min.)
€ 11,99
Prijs per rol
tot 67,5 m (15 min.)
€ 18,99
Prijs per rol
tot 99 m (22 min.)
€ 23,99
Prijs per rol
tot 144 m (32 min.)
€ 29,99
Extra lengte vanaf 33 min.:
per extra minuut
€ 0,99/min.
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Smalfilms laten digitaliseren:
Uw voordelen

 • Laagsteprijsgarantie in heel Nederland*
 • Verzekerde verzending met DHL
 • Bewezen klanttevredenheid
 • Ongecompliceerde afloop
 • Gratis overneming van de opschriften op uw rollen en de sortering
 • Smalfilms op dvd of USB-stick

Om de volgende redenen is het raadzaam uw smalfilms te laten digitaliseren:

Vanaf de jaren 60 zijn talrijke gebeurtenissen vastgelegd op smalfilm: van vakanties en verjaardagen tot bruiloften, de mooiste momenten van ons leven staan op filmband. Al deze unieke herinneringen liggen nu in kasten en dozen in kelders en op zolders. Zou het niet mooi zijn om deze films weer eens te bekijken en te genieten van oude herinneringen? Maar bent u nog wel in het bezit van een werkend afspeelapparaat voor smalfilms? Het is veel praktischer om al deze herinneringen digitaal te kunnen bekijken. U kunt ze modern op de beamer, tablet, televisie of pc laten zien, heel eenvoudig vermenigvuldigen en doorsturen naar anderen. Op deze manier kunt u uw opnames rechtstreeks delen met uw dierbaren.

Bij het scannen van smalfilms is haast geboden,

 • omdat smalfilms door licht vervagen. Als uw smalfilms te vaak of lang worden blootgesteld aan licht, vervagen de kleuren. Ook als de films donker worden bewaard, moet u bedenken hoe vaak zij de laatste decennia zijn blootgesteld aan licht in de projector. Ook hierdoor vervagen de films.
 • Het vaak afspelen van smalfilms leidt tot beschadigingen. Deze oude herinneringen zijn in de laatste decennia waarschijnlijk regelmatig afgespeeld. Dat is schadelijk voor de films, die steeds dunner worden en in het ergste geval zelfs kunnen scheuren.
 • Door droogte worden smalfilms broos. Opslag gedurende tientallen jaren zorgt ervoor dat het filmmateriaal uitdroogt. De banden worden broos en kunnen breken. Digitalisering van uw smalfilms voorkomt dit. Aan films in digitale vorm kan geen fysieke schade worden toegebracht, en al helemaal niet als u ook kopieën maakt.
 • Pas ook op voor stof! Stof verzamelt zich in de loop der jaren overal. Ook op smalfilms. Stof kan zorgen voor vegen bij het afspelen van een film, en door stofdeeltjes kunnen ook krassen ontstaan.
 • Door schimmelvorming kunnen uw smalfilms verloren gaan. Als uw smalfilms zijn blootgesteld aan vocht, bijvoorbeeld bij opslag in een kelder, kan snel schimmelvorming ontstaan. Als een film eenmaal is aangetast, is het nauwelijks nog mogelijk om deze te redden. Digitalisering van uw smalfilms voorkomt dit en zorgt ervoor dat uw herinneringen geen last meer hebben van uitwendige invloeden.

MEDIAFIX overtuigt:

 • Het zelf digitaliseren van smalfilms kost veel tijd en moeite en levert slechts zelden overtuigende kwaliteit op. Wij verzorgen dit graag voor u: met hoge kwaliteit, voor een lage prijs en snel. Het is raadzaam om het digitaliseren van smalfilms over te laten aan de professionals van MEDIAFIX.
 • Topkwaliteit en lage prijzen. MEDIAFIX biedt bij de beste kwaliteit een prijs aan vanaf € 7,99 per smalfilmrol. Hiervoor geven we zelfs een laagsteprijsgarantie.
 • Nu gratis retourzending.

Het is snel duidelijk: digitalisering van uw smalfilms is absoluut noodzakelijk om uw dierbare herinneringen te bewaren en ook in de toekomst nog te kunnen bekijken.

Maak gebruik van ons aanvraagformulier of neem telefonisch contact met ons op via 010 26 17 404.